1 Mart 2010 Pazartesi

Galatasaray

GALATASARAY GÜNDEMİ

G.Saray`ın elden çıkarmak istediği Çek futbolcu Marek Heinz`a Antalyaspor talip oldu. Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, `Menajerler aracılığıyla Heinz kulübümüze teklif edilmiş. Ben şahsen bu transferi isterim` diye konuşurken, Basın Sözcüsü Murat Süğlün `Henüz G.Saray ile görüşmedik ama ilerleyen günlerde görüşebiliriz` dedi.


Heinz`a Antalya talip G.Saray`ın elden çıkarmak istediği Çekfutbolcu Marek Heinz`a Antalyaspor talip oldu. Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, `Menajerler aracılığıyla Heinz kulübümüze teklif edilmiş. Ben şahsen bu transferi isterim` diye konuşurken, Basın Sözcüsü Murat Süğlün`Henüz G.Saray ile görüşmedik ama ilerleyen günlerde görüşebiliriz` dedi.

Gençlere İstanbul kancası

İstanbulspor`u satın alan Saffet Sancaklı, G.Saray`ın genç futbolcularından Zafer, Mülayim, Uğur Demirok ve Uğur Erdoğan`a talip oldu. Sancaklı`nın bu isteğine sıcak bakan sarı-kırmızılı yönetim, Gerets`in raporu doğrultusunda bu futbolcuları İstanbulspor`a kiralayacak.

Volkan`ın morali bozuk

Teknik Direktör Erik Gerets`in ön libero arayışları Volkan Arslan`ın moralini bozuyor. Geçen sezon oynadığı maçlarda iyi bir performans çizdiğini düşünen sarı-kırmızılı futbolcu, Belçikalıteknik adamın hazırlık maçlarında dahi kendisine yeteri kadar forma şansını vermemesi üzerine hayal kırıklığı yaşıyor. Farukhazır kıta

G.Saray`ın G.Antepspor`dan resmen istediği Faruk Bayar, sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini söyledi. Her futbolcu gibi kendisinin de hedefleri büyük olan bir takımda oynamak istediğini söyleyen Faruk, `Eğer kulüpler anlaşırsa ben sarı-kırmızılı formayı giymek isterim. Benden yana problem olmaz` diye konuştu. (Eskidendi Bunlar)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz!

dergiby7